Belastingaangifte 2017. Wij helpen u graag!

Als je je belastingaangifte goed invult, dan kun je er vaak voor zorgen dat je minder inkomstenbelasting hoeft te betalen of zelfs geld terugkrijgt. De belastingdienst vult al veel voor je in maar dat moet je nog wel checken. En hoe weet je dat je alle aftrekposten goed benut? Zorgkosten, studiekosten of goede doelen worden nog wel eens vergeten in de belastingaangifte. En de mogelijkheid tot middelen bij een wisselend inkomen is niet bij iedereen bekend. Onze financiële en fiscale experts zijn volledig op de hoogte van alles op fiscaal gebied. Wij zorgen ervoor dat je het meeste voordeel haalt uit je belastingaangifte over 2017. Ook regelen wij, als dat nodig is, het aanpassen van de voorlopige teruggave inkomstenbelasting 2018. Voor dit alles rekenen wij € 90 all-in voor 2 aangiftes (uitgaande van fiscaal partnerschap).

Toeslagen
De belastingdienst heeft een heel aantal toeslagen waardoor het leven financieel iets gemakkelijker wordt gemaakt. De hoogte van toeslagen is vaak afhankelijk van je inkomen en dat van je eventuele partner. Met een lager gezinsinkomen, krijg je meer toeslag. Maar waar heb je recht op? En hoe moet je toeslagen aanvragen of wijzigen? Daar kunnen onze financieel experts je mee helpen. Wij weten de weg in de bureaucratische wereld van de toeslagen. We zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt en – ook heel belangrijk – dat je niet teveel ontvangt zodat je later moet terugbetalen. 

Jaarlijkse indexatieberekening alimentatie
Een echtscheiding is fiscaal meestal zeer gecompliceerd. De handige checklists die op het internet zijn te vinden en die je kunt gebruiken bij je aangifte inkomstenbelasting beginnen in dit geval bijna altijd met “schakel een fiscaal expert in”. Dat kan heel veel geld schelen. Vooral het eerste jaar na een scheiding zijn er heel veel complexe factoren in je belastingaangifte. Maar wat elk jaar terugkeert, is de indexatieberekening alimentatie. Het is wettelijk bepaald dat de alimentatie jaarlijks wordt aangepast, omdat inflatie het leven jaarlijks steeds wat duurder maakt. Onze financieel experts van Schulz Financiele Diensten rekenen de indexatie van de alimentatie voor je uit en verwerken dit in je belastingaangifte. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, wel zo makkelijk!

De Financiële Monitor
Wil jij je gedurende het gehele jaar geen zorgen meer hoeven te maken over je financiën en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en het regelen van de voorlopige teruggaaf? Maak dan gebruik van onze nieuwe service, De Financiële Monitor. Voor nog geen 15 Euro per maand ben je verzekerd van een vaste sparringpartner voor al je vragen op financieel en fiscaal gebied, een jaarlijkse check-up van je financiën, het verzorgen van je aangifte inkomstenbelasting en een aantrekkelijke korting op je verzekeringen. Kies dan ons alles in 1 pakket “gemak plus”. Lees er alles over op www.schulzfd.nl/dfm

Meer weten of persoonlijk advies?

Vink hieronder aan over welke onderwerpen je meer informatie wilt ontvangen.
Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Schulz Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie