Nieuwe vestiging geopend in Barendrecht

Sinds kort kunt u ook in Barendrecht terecht bij Schulz financiële diensten. Recent is hiervoor onze nieuwe vestiging aan de Reuchlinhaven 10 geopend. Onze adviseurs verwelkomen u hier graag, voor het verstrekken van deskundig advies of gewoon om eens kennis te maken onder het genot van een kop koffie. 

Vanuit de vestiging in Barendrecht voorzien we onze relaties van meer regulier advies rond hypotheken, verzekeringen en scheidingsbegeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Huizenbemiddelaar.

De Huizenbemiddelaar
In Barendrecht, Rhoon, Poortugaal en Ridderkerk biedt Schulz aan- en verkoopbegeleiding aan. Dit onder de vlag van de Huizenbemiddelaar. Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van een waardebepaling, het onderhandelen met de verkoper en het gezamenlijk doorlopen van alle stappen die nodig zijn bij het kopen van een woning. Zeker in deze markt is de kennis en ervaring van een ervaren makelaar geen overbodige luxe.

Waarom Schulz Financiële diensten?
Met onze nieuwe vestiging zijn we mogelijk voor het eerst in uw omgeving actief. Graag overtuigen we u in de praktijk van onze pluspunten. Naast een laagdrempelige en no-nonsense aanpak zijn onze relaties enthousiast over het volgende:

• Speciale startersbegeleiding
• Op maat gesneden adviespakketten
• Volkomen onafhankelijk > vergelijk van alle banken en verzekeraars
• Korte lijnen, snel schakelen
• Duidelijkheid en geen kleine lettertjes
• Grote besparing

Gratis adviesgesprek
Het eerste contact met Schulz is altijd vrijblijvend en kosteloos. Bent u op zoek naar een financieel advies op maat? Vraag nu een gratis eerste adviesgesprek aan. Dit kan eenvoudig op afstand, we hebben veel ervaring met beeldbellen. Veel van onze relaties ervaren dit als een prettige en laagdrempelige vorm van communicatie. Onze adviseurs adviseren u graag en zorgen ervoor dat het goed zit met uw financiële situatie. Dit geeft rust, zowel nu als in de toekomst.

Klanten aan het woord
Dat wij zelf enthousiast zijn over ons advieskantoor ligt voor de hand. Gelukkig zijn onze relaties dit ook. Op deze pagina leest u de ervaring van mensen die u voorgingen bij onder andere het afsluiten van een hypotheek, oversluiten naar een lagere rente of bij het besparen op een verzekeringspakket.

Bent uw benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt onze vestiging in Barendrecht bereiken via: T 0180-743620,   06-43835955 (enkel whatsapp algemeen kantoor en info@schulzfd.nl.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Schulz Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie